Sinbox

De Sintbox is, net als de Verjaardagsbox, in 2012 ontstaan. Toen we zagen hoe hard het aantal verjaardagsboxen groeide gedurende het jaar, besloten we ook iets voor deze kinderen te doen voor Sinterklaas. Sinterklaas is er immers voor alle kinderen! En omdat wij vinden dat Sinterklaas een echt feestje is voor het hele gezin, is de box niet gericht op alleen het kind, maar is er aan het hele gezin gedacht.

Wat is het nu precies?
Sinterklaas, een traditie waar kinderen ver van tevoren naar uitkijken. Maar wat als er thuis geen geld is om een heerlijk avondje te vieren? Dan is er de Sintbox , een box met alles voor een gezellige Sinterklaasavond. De box wordt uitgereikt tijdens een gezellige avond, waar Sinterklaas en zijn Pieten natuurlijk ook aanwezig zijn!


Hoe meldt u uw kind aan? Ieder jaar wordt er in november een uitnodiging gestuurd naar de ouders van de kinderen die een verjaardagsbox ontvangen.
Hierin staat vermeld wanneer de Sintbox wordt uitgereikt en wat je hier voor moet doen.


Wat zit er allemaal in de box? In de Sintbox zit van alles voor een geslaagde Sinterklaasavond. De inhoud van de box verschilt per jaar, maar snoepgoed en een cadeau voor het gehele gezin zijn er sowieso in te vinden. Laten we zeggen; alle ingrediënten voor een gezellige Sinterklaasavond zijn aanwezig!

Yellow
iX Studios
BWEB
InnerWheel

Doneren staat vrij

Doneren

Stralende kinderen, opgeluchte ouders. Met € 20,- maakt u al een kind gelukkig.

DONEER NU

Kom in actie

Kom in actie

Verjaardagsbox Oldenzaal steunen met een leuke actie? Dat kan.
Meld uw actie aan!

KOM IN ACTIE

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Wilt u graag een helpende hand bieden? We kunnen uw hulp goed gebruiken.

WORD VRIJWILLIGER