Sinbox

Sinterklaas is er voor alle kinderen! We halen hem ieder jaar met veel plezier en gezelligheid weer in, met zijn stoomboot en Pieten.
Maar wat als er bij jou thuis geen geld is voor een Sinterklaaskado? Hoe is dat voor je kind? Waarom krijgen vriendjes wel iets in de schoen, en jij niet?

Wij zorgen ervoor dat er ook voor gezinnen met een minimum inkomen een mooi cadeau is. En dat kunnen ouders zelf uitzoeken voor hun kind, want dat is toch het allermooiste van Sinterklaas?
Een pakketje in je brievenbus mét een kadobon om zelf te winkelen!

Wat is het nu precies?
Sinterklaas, een traditie waar kinderen ver van tevoren naar uitkijken. Maar wat als er thuis geen geld is om een heerlijk avondje te vieren? Dan is er de Sintbox, een box waarmee je zelf weer een heerlijk avond je kunt regelen als gezin. De box is bedoeld voor het hele gezin.


Hoe meldt u uw kind aan? Ieder jaar krijgen de ouders van de kinderen die een Verjaardagsbox ontvangen, automatisch bericht over de Sintbox. U kunt dus een brief in de brievenbus verwachten en hoeft daarvoor zelf niets te doen.


Wat zit er allemaal in de box? In de Sintbox zit van alles voor een geslaagde Sinterklaasavond. De inhoud van de box verschilt per jaar, dus zoals een Sinterklaasfeest hoort te zijn: vol verwachting klopt ons hart! En laat u verrassen!

Yellow
iX Studios
BWEB
InnerWheel

Doneren staat vrij

Doneren

Stralende kinderen, opgeluchte ouders. Met € 25,- maakt u al een kind gelukkig.
Rekeningnr. Impuls: NL73RABO0156827565

DONEER NU

Kom in actie

Kom in actie

Verjaardagsbox Oldenzaal steunen met een leuke actie? Dat kan.
Meld uw actie aan!

KOM IN ACTIE